Spółka Best Meals powstała na bazie kilkunastoletnich doświadczeń jej właścicieli,
którzy od lat powiązani byli z czołowymi organizacjami cateringowymi na polskim rynku.
Michał Sokołowski – posiadający wieloletnie doświadczenie w zarządzaniu spółką usługowo - cateringową realizującą zaopatrzenie pokładowe dla linii lotniczych obsługujących połączenia charterowe, regularne, a także VIP na terenie całego kraju. Pasjonat lotnictwa i usług z nim związanych. Współzałożyciel firmy Best Meals, będący siłą napędową rozwoju spółki i głównym twórcą wizji modelu biznesowego proponowanego przez Best Meals. Jego mocną stroną jest stawianie celów i ciągłe dążenie do ich realizacji po to, aby mierzyć jeszcze wyżej. Strategiczne długoterminowe planowanie, dynamika działania, ciągłe zmiany pozwalają na rozwój i motywują go do realizacji kolejnych projektów.
Kamil Miodowski – wybitny ekspert w organizacji przedsiębiorstwa produkcyjnego, który na początku swojej kariery zawodowej postawił na własną działalność związaną z dostawami cateringu biurowego i eventowego na terenie Warszawy i okolic. Przedsiębiorca stawiający na realizację najwyższej jakości usług cateringowych, nieustanny rozwój produktu i dostosowywanie się do zmieniających się trendów rynkowych. Jego mocne cechy charakteru to konsekwencja, determinacja i szybkość podejmowania kluczowych decyzji. Dodatkowo Kamil posiada doświadczenie w branży automotive dzięki czemu ma metodyczne podejście do kontroli procesów produkcyjnych i jakościowych, a to pozwala na zapewnienie wysokiej jakości i powtarzalności produktów.
Partnerzy
Kazimierz Tyszkiewicz – to człowiek z 30 letnim doświadczeniem w prowadzeniu działalności gospodarczej budujący swoją markę na rzetelności i komunikacji z Klientem.
Współtwórca i współwłaściciel sieci supermarketów "BERTI" (obecnie "STOKROTKA" ) Od 11 lat zaangażowany w rodzinną branżę medyczna, gdzie zajmuje się relacjami pomiędzy Pacjentem i Lekarzem oraz dbałością o jak najwyższe standardy obsługi Pacjenta.
Wszystko co, wprowadza w biznesie jest oparte na osobistym doświadczeniu. Gastronomia - to powrót do pierwszego zawodu, który w praktyce doświadczył będąc kucharzem okrętowym, szefem kuchni, technologiem żywienia w stołówkach i restauracjach.
Wszystko co pomaga Ludziom w lepszym życiu jest jego pasja.
Nasze cele
Naszym celem jest stworzenie nowej kategorii usług żywienia naszych klientów poprzez zapewnienie całodobowego dostępu do najwyższej jakości świeżego produktu za pośrednictwem innowacyjnych maszyn vendingowych.
Satysfakcja naszych klientów stoi na równi z rozwojem firmy o co dbamy każdego dnia dostosowując swoją usługę pod ich potrzeby.
Długoterminowa wizja to zapewnienie naszej usługi w całej Polsce, aby klient mógł z niej skorzystać w swoim miejscu pracy, w trakcie zakupów jak i w podróży.
Zaufali nam:
Sprawdź co oferuje automat z ciepłymi jedzeniem
Co nas wyróżnia
Zawsze świeże potrawy
Bogate menu
Serwis 24h, 7 dni w tygodniu